Metres Avall

Cròniques de GRANS CAIGUDES ESCALANT A MONTSERRAT

por

valoración (0 Comentarios)
Comenta y valora este libro

 • ISBN:9788498296310
 • Editorial: Ediciones Desnivel - Próximas publicaciones
 • Fecha de la edición:
 • Número de la edición:
 • Encuadernación:Rústica con solapa
 • Dimensiones: 14 cm x 21 cm
 • Nº Pág.:144
 • Idiomas:Catalán
OFERTA!!

En tienda:
20,00 €
En la web: 19,00 €


PRE-VENTA

(Este libro no está publicado todavía, pero puedes hacer ya tu compra. No te cobraremos nada hasta que te lo enviemos, en cuanto lo recibamos)Información detallada:

Resumen del libro

Es pot sobreviure a una caiguda de 80 metres fins a terra? Quin va ser el primer rescat del grup predecessor dels GRAE a la paret de l’Aeri? Com va poder sortir il·lès Vicenç Barberà a una caiguda de 120 metres? Per sort, no tots els accidents d’escalada que hi ha hagut a Montserrat han acabat en tragèdia. Això no vol dir, però, que estiguin lliures d’èpica.
Metres avall ressuscita alguns dels moments més emocionants de la història de l'escalada a la muntanya de Montserrat. A través de vint cròniques il·lustrades amb fotografies inèdites es reviuran històries ocorregudes entre el 1961 i el 2015. Aquest viatge en el temps permetrà conèixer en detall els protagonistes, les circumstàncies que els van portar a l'accident, els complexos rescats que van seguir i com va continuar la vida de les persones implicades.

***
Jordi Pina Estany. Montserrat és el punt a mig camí entre Manresa, on viu, i Martorell, on treballa. És enginyer a la SEAT i combina la feina amb la seva afició per la muntanya i la natura. Es va endinsar primer al món del muntanyisme i, després, al de l’escalada ara fa uns 10 anys. A més, té molt interès en la part més històrica de l’escalada, molt especialment la de Montserrat. Sovint comparteix curiositats, anècdotes i fets al seu compte d’Instagram (@jordipinae).
Amb aquest llibre s’estrena en la literatura, però ja ha publicat anteriorment a la revista Vèrtex els articles «L’escalada entre parets: xemeneies a Montserrat» i «El sexismòmetre de l’escalada».

***
«Quan els escaladors montserratins llegeixin el llibre reconeixeran les vies, les parets, les agulles, els ràpels i les reunions que apareixen a les cròniques. En el cas dels de més edat, segurament també reconeixeran molts dels noms propis que hi van sortint.
Aquest llibre va d’amistat, de cremades a les mans i cops contra la paret intentant desesperadament aturar el company. D’arbres-crashpad, d’autorescat, de solidaritat entre cordades i de la història de l’escalada a Montserrat. De tot això i de la implacable força de la gravetat que tot escalador coneix».
Otros libros de Montaña (otros idiomas)

 • Jordi Pina Estany

  Metres Avall
  Cròniques de GRANS CAIGUDES ESCALANT A MONTSERRAT

  Ediciones Desnivel - Próximas publicaciones (2023)

  Es pot sobreviure a una caiguda de 80 metres fins a terra? Quin va ser el primer rescat del grup predecessor dels GRAE a la paret de l’Aeri? Com va poder sortir il·lès Vicenç Barberà ...

  valoración

  Oferta!!

  antes:
  20,00 €
  ahora: 19,00 €

 • Eduard Sallent

  Per ser tan blanca
  Del Nanga Parbat a l'Eiger

  Ediciones Desnivel (2022)

  L’Edu, en Toni i en Quim són tres amics que es passen la vida a la muntanya. Escalant, esquiant, passejant, tant se val com, sempre troben temps i ganes per practicar aquesta activitat tan addictiva, ...

  valoración

  Novedad!! Oferta!!

  antes:
  20,00 €
  ahora: 19,00 €

 • Michael Samoya y Sharman Haley

  Perspectives on place
  An Alaskan Explores the Pyrenees

  Autoedición (2022)

  Her 800-kilometer (500 mi) trek from the Atlantic to the Mediterranean along the Haute Route Pyrenees was just the beginning of a long journey of inquiry and reflection, comparing the Pyrenean region with her home ...

  valoración

  Novedad!! Oferta!!

  antes:
  36,35 €
  ahora: 34,53 €

 • Denis Urubko

  SOS Himalaya
  Le sauveteur d'Elisabeth Revol raconte

  Guérin (2021)

  El alpinista Denis Urubko, salvador de Elisabeth Revol en Nanga Parbat, cuenta los seis episodios en los que salvó vidas en el Himalaya. Con cierto sentido de la narración y una voz singular. Francia descubrió ...

  valoración

  Oferta!!

  antes:
  26,45 €
  ahora: 25,13 €

 • Doug Scott

  Kangchenjunga
  The himalayan giant

  Vertebrate Publishing (2021)

  Kangchenjunga es la tercera montaña más alta del mundo y una montaña notoriamente difícil y peligrosa de escalar. Subido por primera vez desde el oeste en 1955 por un equipo británico formado por Joe Brown, ...

  valoración

  Oferta!!

  antes:
  29,95 €
  ahora: 28,45 €


Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y facilitar la navegación. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso.

aceptar más información