Camins d'aigua

Passejades per 100 fonts de Collserola

por

valoración (1 Comentarios)
Comenta y valora este libro

 • ISBN:9788498290691
 • Editorial: Ediciones Desnivel
 • Fecha de la edición:
 • Lugar de la edición: Madrid.
 • Número de la edición:
 • Colección: Guías de excursionismo
 • Encuadernación:Rústica
 • Dimensiones: 11 cm x 19 cm
 • Nº Pág.:144
 • Idiomas:Catalán
OFERTA!!

En tienda:
14,00 €
En la web: 13,30 €


DISPONIBLE

(Artículo en stock, recíbelo en 24 h. Envío gratis con libros de Ediciones Desnivel; también envío gratis pedidos otras editoriales con más de 29 € -solo para España-)Información detallada:

Resumen del libro

La serra de Collserola constitueix la frontera oest de Barcelona i bona part del seu territori es troba en el cor de la seva àrea metropolitana. La importància del seu patrimoni natural i cultural, així com l’estratègica situació en una zona densament poblada, van motivar la seva protecció com a Parc Natural Metropolità... Una serra tan propera però alhora tan desconeguda!

Gràcies a persones com en Miquel Tormos coneixerem la serra d’una altra manera, caminant i descobrint un dels seus patrimonis més interessants: les fonts! Pels seus camins ens aproparem a racons i indrets d’una magnífica bellesa que ens permetran contemplar la gran diversitat natural i la riquesa cultural del parc.

Camins d’aigua és una obra feta des de l’experiència, la vivència i l’estimació per la serra. Cadascuna de les cent fonts que es descriuen en els vint itineraris són la mostra de la feina constant que en Miquel ha realitzat des de fa més de vint anys, tot buscant, recuperant i restaurant moltes de les fonts d’aigua que en aquesta obra es presenten.

Les fonts d’aigua necessiten ser conservades, per això us convidem a resseguir cadascun dels itineraris de Camins d’aigua. Us engresquem a gaudir de la serra i convertir-vos en agents actius per recuperar els meravellosos i enigmàtics racons que ens guarda Collserola.


Los lectores opinan

Añadir comentario

 • Abril 2007. Barcelona (Catalunya)

  Bon llibre

  Miquel-Antoni

  valoración

  Divendres vaig comprar el llibre Camis d'Aigua -a la llibreria Abacus de Sants-. El seu comode format de 11x19cm el fa un company ideal per les rutes per Collserola.

  L'autor, Miquel Tormos, va neixer el 1933 a Barcelona i arran de anar a viure al barri de la Guineueta, es convertí en un incansable descobridor de la serralada de Collserola. Generós, ha compartit les seves experiencies i coneixements amb l'Arxiu Historic i moltes altres entitats a les quals ha guiat per la muntanya, i també, com no amb les seves colles d'amics amants del bon caminar. La seva curiositat l'ha dut a coneixer, fer recerca, trobar, arranjar i a vegades fins i tot recuperar una bona pila de fonts. Ara també podeu compartir les seves experiencies amb aquest llibre.

  Arnaldo Gil (Arni pels seus nombrosos amics), President de l'Arxiu Historic, en fa el Pròleg; Neús Gonzalez, incombustible Secretaria de l'Arxiu, fa una introducció de la serralada, on repassa el patrimoni natural, el cultural, els equipaments ciutadans, ... Després, 20 intineraris ens duen als racons més interessants de Collserola. Inclouen un croquis de la ruta, distancies i fitxes tecniques i les indicacions precises -tot incluent transports públics- per arribar al punt de sortida. L'obra acaba amb una selecta bibliografia de dues planes.

  Felicito a Desnivel per permetrens accedir a un llibre d'aquesta qualitat i tant ben editat.
Otros libros de Aragón y Cataluña

 • Vv. Aa.

  Pirineos circuitos de trekking

  Ediciones Desnivel (2019)

  Número especial de Grandes Espacios sobre los circuitos de trekking en los Pirineos: Carros de Foc, Porta del Cel, Cavalls del Vent, Monte Perdido Extrem, Senda Camille, Alta ruta de los Perdidos, Tour del Aneto, ...

  valoración

  Novedad!!

  antes:
  5,90 €
  ahora: 5,61 €

 • Vv. Aa.

  Alta ruta de los Perdidos

  Ediciones Desnivel (2019)

  La Alta Ruta de los Perdidos es trekking de varios días que se ha convertido en un clásico del Pirineo Central. Se trata de una ruta en 6 etapas que discurre por algunos de los ...

  valoración

  Novedad!! Oferta!!

  antes:
  15,00 €
  ahora: 14,25 €

 • Vv. Aa.

  Aneto señor del Pirineo
  Excursiones y ascensiones

  Ediciones Desnivel (2019)

  Número especial de Grandes Espacios sobre el Aneto, señor del Pirineo con excursiones y ascensiones: rutas normales, alrededor del Aneto... y otros reportajes y curiosidades sobre este majestuoso pico del Pirineo.

  valoración

  Novedad!!

  antes:
  5,90 €
  ahora: 5,61 €

 • Joan Portell Rifà

  Baix Empordà (Els camins de l'Alba)

  Alpina (2019)

  20 caminatas accesibles a todas las edades. Para disfrutar de la montaña, de los mejores paisajes, de los lugares más bonitos. Por caminos sin dificultades técnicas y sin dificultades de orientación. Rutas para andar en ...

  valoración

  Novedad!! Oferta!!

  antes:
  12,00 €
  ahora: 11,40 €

 • Vv. Aa.

  Barcelona (De la via a la natura)
  Barcelonès, Baix Llobregat, Maresme i Vallès

  Alpina (2019)

  20 itinerarios excursionistas por la zona del Barcelonès, Baiz Llobregat, Maresme i Vallès, con el aliciente de poder llegar en tren, siempre por caminos señalizados o muy evidentes, ya que no hay que tener mucha ...

  valoración

  Oferta!!

  antes:
  12,00 €
  ahora: 11,40 €


Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y facilitar la navegación. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso.

aceptar más información